Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
praline belgiene
Publicité
Archives
Derniers commentaires
Articles récents
praline belgiene
22 novembre 2008

Cadou de Craciun

Dragele mele,

va daruiesc acest loc cu multa dragoste.

Sper sa va placa si sa scrieti si voi aici cu la fel de multa placere ca si mine

Va pup si va doresc un supercalifragilistico An Nou mult mai bun de un milion de ori  decat cel ce se apropie de sfarsit!

Ardeiash

Publicité
Publicité
Commentaires
T
Ardeiash, felicitati pt acest blog!!! Deci asa iti petreci tu vremea....lucrand la surprize pt praline....<br /> Am o mica nemultumire: eu (si inca cateva praline) nu ma descurc in franceza...asta e! imi este peste mana acest lucru. <br /> De aceea ma intrebam si io ca omu'; daca blogul este destinat pralinelor care toate sunt romance, atunci de ce nu total in limba romana? <br /> In rest, multumesc pt poza cea reusita in care ma tine in brate un tip sexy!!!! i-am dat aripi imagintiei. <br /> Pupici si s-auzim numai de bine.
M
draga viki9,<br /> m-am trezit plina de draci si nervi si necaz ca al mik e plin de puroi in ochi si in nas (ca doar nu degeaba is legate intre ele) si daca tot m-am trezit si trebuia sa umplu timpul pana la jumate, am deschis compu (chit ca tsacane pe taste degetele mele ca naiba) sim-am amuzat teribil, dar teribil cu pozele de pe site:)) sunt foarte reushite (zic eu) si gasesc ca-mi sta bine pe post de reclama - ca celelalte fete sunt oricum frumoase de pici, si chiar subiecte de reclama - iar albul ma prinde grozav:)) auzi tuh, mirilyn monroe! ha ha ha! deci, m-am amuzat i inca mai rad de bezmetica i cand revin ii arat si lui s, poate asa o intelege de ce vreau neaparat sa ma fac blonda!<br /> una peste alta, felicitari pentru rezultat si ai toata admiratia mea pentru munca depusa! intai site-ul religios, apoi asta. dar stiu mama ca esti plina de contraste! (intr-un sens pozitiv exprimat)<br /> pupici si multumim frumos!
Publicité